Produse 2023-03-06T10:19:25+00:00

Produse

Contacteaza-ne!

O soluție completă de la
început până la sfârșit

Tigla metalica Lindab

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta. Pe scurt, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.

Poţi opta pentru un acoperiş într-o culoare clasică sau poţi alege dintr-o mare varietate de nuanţe moderne. Oricare ar fi alegerea ta în ceea ce priveşte culoarea, tipul de acoperire a suprafeţei sau profilul ţiglei metalice, poţi fi sigur că acoperişul va fi deopotrivă estetic şi rezistent, pregătit să facă faţă trecerii timpului.

Ţiglele metalice de la Lindab sunt fabricate din oţel galvanizat la cald, protejat în sistem multistrat pe ambele feţe, ceea ce conferă o remarcabilă rezistenţă la coroziune.

Acoperișul din țigle metalice Lindab pe scurt

  • rezistent şi elegant
  • pentru construcţii noi sau renovări
  • uşor de montat
  • greutate redusă
  • culori rezistente în timp
  • durabilitate garantată
  • calitate excepţională

Diferite variante de acoperire

Acoperirea finală pe bază de poliester menţine culoarea ca nouă pe toată durata de viaţă a acoperişului. Stratul de poliester lucios conferă strălucire acoperişului şi totodată previne formarea muşchilor sau lichenilor, acoperirea mată îi dă acoperișului o notă de eleganță clasică iar High Build Poliester oferă pe lângă strălucire expresivă, o protecţie anticorozivă superioară şi o excelentă rezistenţă la zgâriere.

Un sistem complet pentru acoperiș

Pe lângă ţiglele metalice, îţi punem la dispoziţie o gamă completă de accesorii: elemente de tinichigerie, elemente de ventilaţie, profile de etanşare, folie anticondens, şuruburi pentru fixare, accesorii pentru siguranţa acoperişului – toate pentru un sistem complet şi având aceleaşi caracteristici de o calitate deosebită. Sistemul de jgheaburi şi burlane, un sistem cu adevărat complet şi eficient, întregeşte armonios ansamblul. Iar în final poţi fii convins că vei avea un acoperiş elegant, simplu de montat şi perfect funcţional indiferent de vremea de afară.

Un sistem inteligent, de calitate…

Sistem de jgheaburi si burlane Lindab

Jgheaburile si burlanele Lindab alcatuiesc un sistem complet, usor de montat, elementele acestuia imbinandu-se perfect dupa modelul LEGO©, fara cositoriri, suduri sau lipituri.

Sistemul de jgheburi si burlane Lindab este disponibil intr-o gama de 8 culori distinctive. Din acest motiv este alegerea perfecta pentru locuinta ta, el putand aduce complementaritate casei in ansamblu, dar si creand accente indraznete.

Sistemul de jgheaburi si burlane de la Lindab va oferi intotdeauna locuintei dumneavoastra un aspect imbunatatit, la un nivel calitativ superior, aducand in acelasi timp un plus de valoare.

Materialul din care sunt confectionate componentele sitemului jgheaburi si burlane Lindab este otelul de 0,6 mm grosime, zincat la cald si protejat in sistem multistrat avand pe ambele fete un strat final de 50 µm de high build poliester(HBPE). Durata de viata estimata pentru acest tip de protectie este de peste 50 de ani. Pentru toate partile componente ale sistemului de jgheaburi si burlane Lindab acorda o garantie de 30 ani.

Sistemul de drenaj pluvial cuprinde jgheaburi colectoare si accesorii circulare sau rectangulare, burlane si elemente de scurgere cu sectiune circulara. La acestea se adauga o gama extinsa de componente.

Avantajele sistemului de jgheaburi si burlane Lindab pe scurt :

  • sistem complet si flexibil durabil si rezistent pe orice fel de vreme
  • compatibil cu orice tip de invelitoare
  • uşor de montat
  • greutate redusă
  • gama larga de culori si dimensiuni
  • culori rezistente în timp
  • durabilitate garantată
  • calitate excepţională
  • finisaj atractiv si elegant usor de instalat si intretinut componentele se imbina perfect

Lindab Rainline este sistemul de colectare si drenare a apelor pluviale care ofera cea mai buna calitate atunci cand vine vorba de durabilitate, flexibilitate si usurinta in instalare. A fost dezvoltat de profesionisti pentru profesionisti si de-a lungul timpului a devenit alegerea lor numarul 1. Disponibil in mai multe dimensiuni si avand o gama extinsa de componente, Lindab Rainline este un sistem ce se potriveste cu orice tip de cladire, indiferent de stil sau marime. De fapt, odata instalat, nu va mai fi cazul sa-l inlocuiesti. Asta, bineinteles, daca nu vrei cumva sa schimbi aspectul casei tale cu o noua culoare. Pune-ti creativitatea la incercare!

Lindab Protectline…
pentru toate acoperisurile

Sisteme de siguranta pentru invelitori de la Lindab

Acoperisurile in panta sunt locuri expuse si periculoase. Cu toate acestea, ele reprezinta locul de munca pentru o serie intreaga de grupe profesionale. Dulgherii, tinichigiii, cosarii si personalul de intretinere lucreaza in mod curent in aceste locuri indiferent de conditiile metorologice: vreme buna, ploaie, vant ori zapada.
Lucrul la inaltime creste considerabil riscurile de accidentare, de aceea trebuie luate masuri suplimentare de protectie. Lindab Protectline a fost dezvotat respectand normele in domeniu din Suedia si va ofera o serie intraga de solutii care asigura protectie maxima si se potrivesc oricarui tip de acoperis.
Lindab Protectline poate fi montat pe orice tip de acoperis. Este un sistem complet, care respecta normele suedeze in domeniu. Gama larga de solutii si elemente de fixare permit racordarea pe orice tip de structura si invelitoare.

Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protectie la orice tip de acoperis, de la tabla faltuita, tabla cutata, tigle metalice la tigle de argila sau beton, sindrila bituminoasa, ardezie etc.

Sistemul de siguranta Lindab

Elementele de siguranta la acoperis Lindab Protectline asigura protectia lucratorilor atat in exploatare, cat si in faza de montaj. Lindab isi concentreaza atentia in directia imbunatatirii sistemului si dezvoltarea de solutii noi, care usureaza montajul si cresc eficienta in lucru, contribuind la scaderea costurilor.

Sistemul Lindab Protectline include componente cu ajutorul carora se asigura accesul si care permit deplasarea in conditii de siguranta pe acoperis:

  • tije de asigurare
  • pasarele
  • scari de perete si acoperis
  • balustrade
  • compatibil cu orice tip de invelitoare
  • gama variata de culori

Parazapezi tubulare

Pentru acoperisurile cu suprafata si/sau panta mica sau in zonele cu ninsori sporadice puteti folosi sistemul de parazapezi tubulare cu doua sau trei tuburi orizontale. Alegerea se face in functie de panta acoperisului si gradul de importanta a caii de acces adiacente. Pentru trafic auto sau parcari se pot folosi doua tuburi, insa in cazul trotuarelor si acceselor pietonale se vor instala trei tuburi.

Parazapezi tip grilaj

Pentru zonele cu ninsori abundente sau acoperisuri cu acumulari mari de zapada Lindab recomanda folosirea grilajelor parazapada.
Consolele special create permit montarea parazapezilor pe mai multe tipuri de invelitori. De exemplu se pot monta pe invelitorile de tigla, cu fixare pe sipcile suport sau astereala, de la caz la caz.

Frumusete fara varsta

Tabla plana Lindab

Tabla plană moale este un material fără vârstă, elegant şi versatil, ce poate fi astfel modelat încât să satisfacă cele mai mari exigenţe în materie de acoperişuri, fiind deja apreciat de mai multe secole. Acoperişul cu tablă plană se remarcă printr-o mare uşurinţă în întreţinere şi are o frumuseţe naturală, aşa că îţi va fi mai mare dragul să-l priveşti pentru mulţi ani de acum înainte

Cînd alegi acoperişul fălţuit de la Lindab nu înseamnă doar că vei avea o clădire ce se va integra armonios în cadrul existent, fie că vorbim de case vechi, de clădiri clasate ca monumente istorice sau de arhitecturi ultramoderne. Înseamnă şi că vei avea acces la cunoştinţele şi suportul nostru, pentru ca munca ta de proiectare şi construcţie să fie mai uşoară şi mai precisă.

Acoperişul fălţuit Lindab pe scurt:

  • malebil, îmbracă orice formă de acoperiş
  • potrivit atât pentru clădirile vechi, cât şi pentru cele moderne
  • întreţinere uşoară
  • durabilitate garantată
  • gamă largă de culor
  • gama variata de culori

Fâşii scurte
Pe vremuri, fâşiile scurte de oţel galvanizat erau îmbinate de către tinichigiu, la locul de montaj, folosind falţuri verticale şi transversale. Când acoperişul era gata, acesta era vopsit în culoarea aleasă de proprietarul casei.

Fâşii lungi
Tehnicile de realizare a învelitorilor s-au îmbunătăţit pe măsura introducerii fâşiilor metalice lungi. Astăzi, realizarea acoperişurilor fălţuite se face din fâşii lungi din tablă prevopsită, pregătite cu ajutorul maşinilor de profilat şi fălţuit pentru a fi puse în operă.

Îţi vine perfect!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tablei plane pentru acoperişuri fălţuite este flexibilitatea. Tabla plană moale de la Lindab este extrem de maleabilă, fiind potrivită atât pentru acoperişurile clasice cât şi pentru cele cu design inovator, lăsând astfel arhitecţilor libertate deplină de exprimare.

Poarta spre functionalitate si siguranta

Porti de garaj LindabScopul unei porţi de garaj este să păstreze ce-i înăuntru la adăpost de ploaie, zăpadă şi musafiri nepoftiţi. Dar la fel de importantă este şi siguranţă în manevrare. Porţile de garaj de la Lindab oferă atât funcţionalitate, cât şi siguranţă – fără a compromite aspectul estetic.

Panourile de poartă sunt confecţionate din tablă din oţel rezistent, având o structură de tip sandwich cu un miez foarte bun termoizolator. Sistemele de siguranţă pe care le-am dezvoltat îndeplinesc cele mai stricte cerinţe ale Standardelor Europene. Iar porţile noastre pot fi livrate în diferite dimensiuni, culori şi texturi ale suprafeţelor, astfel încât să se potrivească nu doar cu garajul, ci şi cu arhitectura casei tale. Porţile noastre sunt făcute exact pe măsura garajului tău – fără nici un cost suplimentar pentru tine.

Porţile de garaj de la Lindab pe scurt:

  • structura tip sandwich pentru rezistenţă
  • suprafaţă cu grad sporit de durabilitate
  • sisteme de siguranţă
  • design atractiv
  • execuţie la comandă
  • mecanisme de acţionare de cea mai înalta calitate

De mare rezistență, dar de categorie ușoară

Porţile de la Lindab sunt confecţionate din oţel dur, având o suprafaţă de mare rezistenţă şi o structură uşoară, care permite deschiderea cu uşurinţă. Miezul din polistiren, un foarte bun izolator termic şi etanşarea eficientă minimizează pierderile de căldură.

Sisteme inteligente
pentru degivrare acoperis

Sisteme de degivrare pentru acoperis Lindab

Ce este degivrarea?

Sistemele Lindab pentru degivrare iti pastreaza jgheaburile si burlanele fara gheata pe timpul iernii si previn distrugerea acestora din cauza inghetului. Cu ajutorul acestui sistem sunt evitate distrugerile cauzate de caderea turturilor sau a ghetii.

Avantaje:

  • Flexibil si usor de instalat
  • Functionare automata
  • Sigur si durabil
  • Jgheaburi si burlane fara gheata sau zapada
  • Gheata se topeste in conditii de siguranta
  • Termostat inclus
  • 5m de cablu pentru legatura la prize de 220
  • Sistem preasamblat, gata de instalare

Sistemul previne :

  • Aparitia turturilor
  • Blocarea jgheaburilor si a burlanelor
  • Deteriorarea componentelor sistemului pluvial
  • Distrugeri datorate caderii gheturilor

Nu il poti mirosi, auzi sau gusta, dar …
ii poti simiti prezenta!

Sisteme de ventilatie Lindab

Stim cu totii ca in viata, lucrurile mici pot face o mare diferenta, chiar daca acestea nu sunt observate imediat. Aerul curat si proaspat este unul din aceste lucruri la care nu ne gandim de obicei dar care are un impact direct asupra sanatatii noastre.. Un climat interior sanatos este foarte important pentru starea de bine a familiei iar cu un sistem de ventilatie rezidential, aerul viciat, incarcat de praf, mirosuri, umiditate si microorganisme este inlocuit cu aer proaspat din exterior, filtrat si tratat in echipamentul de ventilatie. 24 ore pe zi. Mai departe va prezentam in cateva cuvinte cateva tipuri de ventilatie pentru a va ajuta sa faceti alegerea perfecta.

Ventilatia naturala

Cea mai simpla ventilatie este cea naturala insa ea nu este recomandata pentru ventilarea eficienta a caselor. . Ventilatia naturala se realizeaza datorita diferentei de temperatura intre aerul din interior si cel din exteriorul cladirii. In cazul in care se adopta un sistem de ventilatie naturala, se recomanda totusi folosirea unui ventilator de baie pentru intensificarea ventilatiei in lunile de vara.

Transportul aerului cald

Multi proprietari de case au ales ca sursa de caldura in casele lor un semineu sau o soba. Folosind sistemul nostru de tubulaturi si fitinguri impreuna cu un ventilator, excesul de caldura din zona sobei sau semineului poate fi distribuit in celelalte camere, creand astfel un climat confortabil in intreaga casa.

Sisteme de ventilatie inteligente de la Lindab

Evacuarea mecanica

Aerul introdus patrunde in casa prin deschiderea ferestrelor sau prin valvele montate in peretii exteriori. Aerul evacuat se extrage prin dispozitivele de exhaustare folosindu-se un ventilator. Debitul aerului evacuat este stabil, controlat si independent de temperatura exterioara sau a conditiilor de vant.

Evacuarea si introducerea mecanica

Daca doriti un sistem cu adevarat eficient, puteti adauga un recuperator de caldura care extrage (recupereaza) caldura continuta in aerul evacuat si o transfera aerului introdus.Utilizand acest sistem veti economisi energie, care altfel ar fi fost consumata pentru incalzirea aerului introdus.
Recomandarea Lindab!

Schita pentru evacuarea si introducerea mecanica

Lindab Roca…
Intoarcerea la natura

Rulouri pentru ferestrele de mansarda Velux

Lindab Roca este un sistem complet de invelitori, dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand în acelasi timp aspectul învelitorilor traditionale.

Lindab Roca imbină rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica şi aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Ai libertate deplina de alegere pentru ca Lindab iti pune la dispozitie cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena si Roca Rustica atat în culori standard cat si în alte combinatii pastelate. Oricare ar fi alegerea ta, noul acoperis Lindab Roca va fi rezistent, atractiv si îti va proteja casa pentru mult timp de acum inainte.

TEHNOLOGIA DE PRODUCTIE

 

  • Strat incolor de fixare si protectie
  • Granule minerale
  • Strat de aderenta
  • Protectie de baza
  • Aluzinc
  • Miez de otel
  • Aluzinc
  • Protectie de baza

AVANTAJELE ACOPERISULUI DIN TIGLA METALICA CU GRANULE MINERALE ROCA

  • elegant si rezistent
  • pentru constructii noi si renovari
  • usor de montat si intretinut
  • greutate redusa
  • culori naturale
  • garantie extinsa
  • calitate superioara

Sectiune tigla metalica Lindab Roca

Acoperis tigla metalica Metigla

Sisteme de jgheaburi si burlane de la Coilprofil Garantie sistem de jgheaburi si burlane de la Coilprofil

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, granatat de minim 275g/mp, tigla metalica de la Metigla confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Greutate redusa a tiglei metalica Metigla de la Coilprofil

Tigla metalica are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Montaj sistem de jgheaburi si burlane Coilprofil

Tinand cont ca tigla metalica se comanda la dimensiunile optime pentru forma acoperisului, montajul tiglei metalice este ca un joc de puzzle intr-un timp foarte scurt.

Gama de culori disponibila pentru sistemul de jgheaburi si burlane de la Coilprofil

Tigla metalica, Metigla este comercializata in 23 de culori din care 7 culori mate si 16 culori lucioase.

Caracteristici tehnice – Materia prima

Materia prima folosita este de calitate superioara si face parte din clasa otelurilor structurale (oteluri pentru constructii). Pentru tigla metalica cat si pentru tabla prefaltuita Click si Faltz, se foloseste otel din Clasa S280 GD, cu o rezistenta mecanica foarte buna.

Materia prima folosita de Metigla in realizarea produselor rezidentiale respecta normele europene (cu privire la calitatea otelului, la tolerantele la dimensiuni si forma ale materiei prime) in conformitate cu standardele EN 10346 si EN 10143.

Otelul este galvanizat la cald si are o protectie de ZINC de minim 275 g/m2, ce ofera rezistenta la coroziune si odurata de viata, in conditii normale de mediu, de peste 50 ani.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar şi stratul exterior de polyester (SP 25 µm sau SPM 35 µm) sau PVDF 25 µm (polifluorura de viniliden), in conformitate cu euronorma EN 10147. La interior tabla are un strat de vopsea polyester sau acrylic de 10 µm.

Materie prima sistem de tigla metalica metigla de la Coilprofil Tigla metalica Metigla de la Coilprofil

Sistem pluvial Metigla

Sisteme de jgheaburi si burlane de la Coilprofil Garantie sistem de jgheaburi si burlane de la Coilprofil

Datorita materiei prime de calitate superioara si a stratului de zinc, granatat, de minim 275g/mp, sistemul pluvial de la Metigla confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Sistemul complet de invelitori de la Coilprofil

Sistemul pluvial, Metidro, de la Metigla este compus din 18 elemente care se imbina perfect datorita finisajelor de buna calitate.

Sistem de jgheaburi si burlane de la Coiprofil, adaptat nevoilor tale

Pentru ca sistemul pluvial vine intr-o gama mare de culori si a faptului ca este un sistem complet este foarte adaptabil pentru toate tipurile de cladiri si preferinte

Montaj sistem de jgheaburi si burlane Coilprofil

Tinand cont ca sistemul pluvial, Metidro, este foarte adaptabil si este un sistem complet, elementele sistemului se imbina cu usurinta ceea ce inseamna ca timpul de montaj este redus si usor.

Gama variata de culori

Gama de culori disponibila pentru sistemul de jgheaburi si burlane de la Coilprofil

Caracteristici tehnice – Materia prima

Sistemul pluvial Metidro de la Metigla este realizat din tabla de otel prevopsita, in conformitate cu standardul EN 10169 – 1:2004, grosime 0,6 mm, galvanizata la cald cu 275 g Zn/mp, protejata pe ambele fete cu un strat pasivare si acoperita cu vopsea Prelaq Nova in strat de 35 μm. Profilarea este facuta la rece.

Materie prima sistem de jgheaburi si burlane Coilprofil

Metigla – Tablă Prefălțuită

Tabla plana prefaltuita de la Coilprofil Garantie sistem de jgheaburi si burlane de la Coilprofil

Tabla are o protecție minimă cu zinc de 275 g/m2 care îi asigură o durată îndelungată de viață

Greutate redusa a tiglei metalica Metigla de la Coilprofil

Tabla plana prefaltuita de la Metigla are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Montaj sistem de jgheaburi si burlane Coilprofil

Simplitatea montajului – datorită prinderii și fixării prin clipsare.

Gama de culori disponibila pentru sistemul de jgheaburi si burlane de la Coilprofil

Tabla prefălțuită Click și Faltz poate produsă într-o gamă variată de culori care poate răspunde și celor mai exigente cerințe. Acoperirea cu vopseaua optimă este în conformitate cu euronorma EN-10169 și cu cele mai înalte standarde de calitate ale European Coil Coating Association. Paleta cromatică este variată și include 23 de culori, din care 16 culori lucioase și 7 culori mate

Caracteristici tehnice – Materia prima

Foile de tablă prefălțuită Click și Faltz sunt obținute prin profilarea oțelului de tip DX51, DX52, DX53, S250, S280, FAX, PLX, cu un conținut de zinc de cel puțin 275 g/m2 , în conformitate cu euronorma EN-10346, ce conferă o mare rezistență la coroziune, având o durată de viață de cel puțin 50 ani. Stratul de zinc este protejat în tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar și stratul exterior de Poliester (SP 25 μm), Poliester mat (SPM 35 μm) sau Prelaq Nova (35 μm), într-o gamă variată de culori.

Materie prima sistem de tigla metalica metigla de la Coilprofil

Velux…
Aduce lumina in casa ta

Gama de produse Velux

Grupul VELUX

VELUX este o companie de origine daneză, producătoare de ferestre pentru toate tipurile de acoperiș și pentru toate tipurile de învelitori. Cu o istorie de mai bine de 70 de ani, grupul VELUX are mai mult de 10.000 de angajaţi în toată lumea, deţine fabrici în 11 tări şi companii de vȃnzări în 40 de ţări, fiind unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de construcţii. Biroul central este situat în Hørsholm, în nordul oraşului Copenhaga din Danemarca.
La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile – cunoscută sub denumirea de Casă Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în acelaşi timp un mediu mai sănătos şi mai curat.

ISTORIC – Ferestre de mansardă VELUX

Povestea VELUX a început în anul 1941, când inginerul danez Villum Kann Rasmussen a descoperit pentru prima oară oportunităţile existente în spaţiul locuibil de sub acoperişul în pantă.
În timpul desfăşurării unui proiect, o serie de arhitecţi l-au solicitat pentru construcţia unui luminator pentru o şcoală. Rezultatul a fost prima schiţă a ceea ce avea sa devină fereastra de mansardă VELUX. Numele VELUX derivă din două cuvinte – VEntilaţie şi LUX (termenul latin pentru lumină), fiind marcă înregistrată încă din 1942.

VELUX în România

În Romȃnia, compania VELUX este prezentă din anul 1997, fiind lider pe piaţa ferestrelor de mansardă. În portofoliul de produse intră o gama largă de ferestre, accesorii cu rol decorativ sau de reducere a căldurii, produse de instalare și izolare termică, panouri solare.

Ferestrele VELUX sunt concepute pentru toate tipurile de acoperiș:

  • ferestre de mansardă pentru acoperiș în pantă (cu sau fără parapet)
  • ferestre pentru acoperiș terasă sau plat
  • ferestre de acces pe acoperiș pentru poduri locuite și nelocuite
  • ferestre verticale folosite doar în combinație cu ferestrele montate pe acoperișul în pantă, pentru mansardele cu parapet
  • tunele solare pentru spațiile fără acces direct la lumina naturală

Ferestrele de mansarda VELUX sunt o modalitate perfecta de a crea o atmosfera unica si atractiva in casa dumneavoastra. Beneficiati de lumina naturala, putand opta pentru nelimitate variante de amenajare.

Ramele de etansare VELUX sunt usor de instalat si asigura o montare sigura pe orice fel de invelitoare fiind realizate din materiale rezistente la coroziune si la conditii meteorologice nefavorabile. Ramele au o culoare care se potriveste componentelor metalice ale ferestrelor de mansarda VELUX. Testarea riguroasa si permanenta a modului de imbinare si a materiilor prime din care sunt produse aceste rame asigura izolarea perfecta.

Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcții, clădiri noi sau renovate, publice sau private, și sunt comercializate exclusiv prin rețeaua națională de distribuitori specializați în domeniul materialelor de construcții.

Mai jos aveti atasat ghiul pentru alegerea corecta a ferestrei de mansarda

Click pe poza pentru a vedea schema marita!

Ghid pentru alegerea corecta a ferestrei de mansarda

Velux…
Aduce lumina in casa ta

Rulouri pentru ferestrele de mansarda Velux

Starea de confort depinde de găsirea combinației perfecte: în primul rând, ai nevoie să controlezi cantitatea de lumină naturală și să împiedici gradul de strălucire, astfel încât să obții în interior o lumină plăcută sau să o blochezi complet. În al doilea rând, ai nevoie să-ți protejezi locuința de aportul excesiv de căldură. Cu alte cuvinte, trebuie să combini rulourile interioare cu produsele parasolare exterioare.

Căldura și zilele însorite sunt fantastice, dar lumina solară directă poate încălzi excesiv locuința, iar tu vei resimții în interior temperaturi greu de suportat. Pentru cea mai bună protecție împotriva căldurii, razele soarelui trebuie oprite înainte ca ele să atingă geamul ferestrei. Produsele parasolare VELUX sunt poziționate pe exteriorul ferestrei tocmai pentru a-ți proteja eficient locuința împotriva supraîncălzirii.

Rulouri interioare parasolare

VELUX este un producător specializat şi cu experienţă în producţia de rulouri parasolare care se potrivesc perfect cu ferestrele de mansardă VELUX.
Oricare ar fi alegerea dumneavoastră pentru: rulouri plisate, rulouri perdea, rulouri pentru odihnă, jaluzele sau rolete exterioare acestea îşi vor găsi funcţionalitatea indifererent de stilul sau culoarea aleasă pentru casa sau biroul dumeavoastră.

Rolete exterioare

Fiecare roletă exterioară VELUX vă oferă şase funcţii de protecţie într-una singură. Opreşte razele soarelui diminuând căldura, reduce pierderea de căldură pe timpul iernii, protejează eficient împotriva acţiunilor mecanice exterioare, reduce zgomotul, controlează complet lumina şi asigură siguranţă şi intimitate în interior.

Alegerea corecta a tipului de rulou pentru fereastra de mansarda

Velux…
Aduce lumina in casa ta

Rulouri pentru ferestrele de mansarda Velux

Ferestre de mansardă acţionate cu motor solar/

În cazul în care ai ferestrele de mansardă deja instalate, finisajul interior executat în jurul ferestrelor, dar nu ai cabluri electrice preinstalate şi dorești să beneficiezi de avantajele sistemului INTEGRA, alege kitul de operare cu motor solar (KSX).

Kitul de operare cu motor solar nu necesită conectarea la o sursă de curent electric. Instalarea motorului solar nu modifică finisajul interior existent. Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi.

Soluţii electrice pentru ferestre acţionate manual deja instalate

Fereastra ta este instalată la înalţime prea mare sau dorești un plus de confort? Kitul de operare electrică sau solar VELUX este soluţia. Într-un mod simplu kitul de operare electrică sau solar transformă fereastra ta operabilă manual într-o fereastră operată electric sau solar.

Fereastra ta este instalată la înălţime prea mare sau dorești un plus de confort? Dorești să adaugi ulterior instalării ferestrei de mansardă şi sistemul de operare electric?

Kit-ul de operare electrică VELUX este soluţia!

VELUX INTEGRA©– Fereastra acţionată electric

Ferestrele VELUX operate prin telecomandă sunt alegerea ideală pentru instalarea la înălţime sau pentru obţinerea unui maxim de confort.

Toate produsele VELUX din generaţia nouă folosesc tehnologia bazată pe frecvenţe radio care respectă standardele io–homecontrol©.

Este perfectă pentru o primă instalare sau pentru înlocuirea unei ferestre de mansardă mai vechi. Fereastra este concepută în aşa fel încât la ea se pot conecta roletele exterioare electrice, rulourile decorative sau spoturile luminoase decorative.

Devi
Sisteme de degivrare pentru acoperis

Degivrarea acoperisului si a sistemelor de jgheaburi si burlane - Devi

Atunci cand ne construim o casa, sau incepem sa o amenajam, de multe ori trecem cu vederea importanta degivrarii acoperisului sau a sistemului de jgheaburi si burlane. Indiferent de dimensiunile acesteia, de multe ori proprietarii de case uita ca si acoperisul sau sistemul de jgheaburi si burlane face parte din constructia generala, ca ii ofera proprietatii un plus de valoare si ca trebuie avut in vedere pastrarea acestora in conditii de functionare maxima, chiar si pe timpul anotimpului rece.

Acumularea zapezii sau ghetii pe acoperisul sau in sistemul de jgheaburi si burlane pot duce la accidente foarte neplacute, pentru dumneavoastra, membrii familiei dumneavoastra, sau simpli trecatori.

Mai mult decat atat, inghetul poate periclita insasi siguranta casei dumneavoastra – daca apa din burlane si jgheaburi ingheata, ele pot crapa, iar prin acoperis se poate infiltra apa la prima topire.

Cum ar fi sa nu trebuiasca sa curatati jgheaburile si burlanele, sa nu fie nevoie sa indepartati turturii, sa nu va mai faceti probleme in legatura cu siguranta podului casei dumneavoastra?

Sistemele de degivrare pentru casa accesibile acum pot fi instalate cu usurinta si rapiditate, fiind compatibile cu orice tip de suprafata exterioara si avand un consum electric foarte mic (aproximativ 250W/mp) in raport cu beneficiile evidente pe care le asigura in timpul iernii. În plus, ele au o durata de viata foarte lunga (intre 80 si 100 de ani), fiind asadar o investitie nu doar pentru casa, ci pentru urmatoarele doua generatii ale familiei dumneavoastra.

Sistemele DEVI pentru topirea ghetii si a zapezii au fost proiectate si concepute pentru siguranta oamenilor si a cladirilor: siguranta oamenilor si a autovehiculelor care sunt in preajma cladirilor cu risc de cadere a turturilor si pentru reducerea deteriorarii cladirilor provocate de gheata.

 

  • Mentin jgheaburile si burlanele libere de gheata;
  • Asigura drenarea corespunzatoare pentru apa rezultata din topire;
  • Previne deteriorarea sistemelor de colectare a apelor pluviale si a celor rezultate din topirea ghetii;
  • Impiedica infiltratiile de apa in poduri si mansarde datorate ghetii care se formeaza nefiresc sub acoperisuri;
  • Previne deteriorarea fatadelor constructiilor.

Parteneri